Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kommentálom

kommentálom

Köszönet az otthonmaradóknak

2014. október 13. - szigetipotyautas

Azt hiszem, őszinte hálával tartozunk annak a nagyjából 55-60%-nak, akik a seggükkel szavaztak tegnap. Igen, arra gondolok kedves birkák, hogy míg a fideszre szavazók szint mind elmentek, ti lusta birkák még most sem voltatok hajlandóak felemelni a hájas seggeteket (valójában a nyakatokon lévő hájas seggre célzok), hogy legalább egy érvénytelen szavazattal jelezzétek,  mennyire nincsenek rendben a dolgok. Gyakorlatilag beismertétek, hogy az ország lakosságának több mint fele nem kér a demokráciából. Megfelel az egypárt rendszer, az egyre erősödő személyi kultusz, nem zavar benneteket sem a manyup fosztogatás, sem a trafik mutyi, sem a visszamenőleges hatályú törvények, sem semmi egyéb.  De persze most, hogy végképp áldásotokat adtátok erre a rendszerre, Viktátorék már végérvényesen megtehetnek bármit. Immár jöhetnek a százmilliárdos nemmegszorítások (tudjátok: nemtaggyűlés) és ti fogtok a leghangosabban suttogni, hogy "merazasokmocsokgazember" és soha nem fogjátok beismerni, talán még magatoknak sem, hogy részben ti vagytok a felelősök érte. A minimum az lett volna, hogy elmentek szavazni és ha úgy gondoljátok, hogy semmi különbség, hogy egyik olyan, mint a másik, akkor leadtok egy érvénytelen szavazatot, ezzel jelezve, hogy egyik sem felel meg. Ha megtettétek volna, akkor lenne jogotok reklamálni, ha a közeljövőben még jobban tönkreteszik az egészségügyi rendszert,  ha nem lesz nyugdíjatok, ha az összes munkahelyet felszámolják és bevezetik a kötelező közmunkát stb. Ja, kimaradt a bankok tönkretétele: kíváncsi lennék,  hány bankcsődre elég az OBA! Szóval ha bármi ilyesmi bekövetkezik, akkor lesztek szívesek befogni a lusta pofátokat! Eljátszottátok még a szólásszabadsághoz való jogotokat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kommentanemkommentalhatora.blog.hu/api/trackback/id/tr66786351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hattyúdal 2014.10.13. 14:58:17

A rendszerváltozás masszív hazugságait rejtő lomblevél mára esett le teljesen. A demokrácia első 20 éve arról szólt: a baloldal és a jobboldal versengett ki a nyugat jobb tanítványa, ki a szakértőbb, ki képes hűebben teljesíteni a nyugat parancsait. A...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Georges 2014.10.25. 21:03:19

Kibaszott demagóg vagy.

Georges 2014.10.25. 23:06:09

Szerintem gondolkozz el magadon egy kicsit.

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.10.25. 23:20:39

@Georges: bocs öcsi, de nem bukom a fiúkra, ne üldözz a szerelmeddel! (Az egymondatos böffentéseidből egyébként is süt az intelligencia... totális hiánya.)
süti beállítások módosítása