Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kommentálom

kommentálom

Antiszemitáznak, magyargyűlölők..

2014. december 03. - szigetipotyautas

"Egy 2008-as, a kommunizmus áldozatainak emléknapján elmondott beszédében többek között a következőket mondta: „Ezek az átváltozó baloldaliak megbélyegzik Teleki Pál miniszterelnököt, akinek szobrát kitiltják Budapestről, Prohászka Ottokár püspököt megvetik, antiszemitáznak, magyargyűlölők, támogatják a homoszexuálisok házasságát. Egyházellenesek, mint a régi Kádár-rendszerben, csak most már a szovjet csapatok helyett a globalizációs tőke áll mögöttük."

Index cikke szerint ezt bírta mondani egy kisgazda úriember.

Hát tisztelt elvtárs!

Ad 1 - ha valaki folyamatosan azon rugózik, hogy "mer a zsidók és a cigányok az okai minden bajunknak", akkor talán joggal használják rá az antiszemita, rasszista stb. jelzőket.
Ad 2 - mi a jó anyádat értettél azon, hogy "magyargyűlölők", te retek??? Hogy lehet egy magyar emberre azt mondani, hogy "magyargyűlölő"? Ja, hogy szerinted aki neked nem szimpatikus, az nem is magyar? Anyád hogy van? Örül a pici fiának? Kádár rendszert emlegetsz? Te hol voltál a gengszterváltás előtt? Mit csináltál, mivel foglalkoztál, párttag voltál-e? He? És most mi a véleményed a vezéretekről, aki már egy amcsi konzervatív politikus szerint is neonáci, miközben az orosz segget nyalja?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kommentanemkommentalhatora.blog.hu/api/trackback/id/tr366954217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása